Ensam

Ensam var det som sagt ingen hemma förutom mig och damråttorna. Frugan är i sthlm och roar sig med familj och vänner verkar som hon haft kul!.

Skönt att höra henne glad :D. Men är inte så kul att va ensam denna enda ja har här just nu är tommy som frågar om ja har mat hela tiden :P.

Känner mig inte så glad just . fick höra att ja kanske ska börja med det andra passet nästa vecka men nu ser det inte ut som det iallafall.Fyfan va ja är trött på jobbet just är trött på allt just nu. bara go lust att ta dom sista pengar och dra bort nån vecka från allt och bara fly.  Men inget blir ju bra av det är ju precis likadant när man kommer  hem sen :(

Trött på arbetskamraterna  vart finns arbetsmoralen att man går till arbete och jobbar och inte bara tölar bort allt och sen få panik när det blir mycket i slutet och gnäller. om ja hade fått som ja velat hade ja fan klonat mig själv och satt in mig på alla platser har vart en grym skillnad.

Chefen sa om han är i divison 4 så är du i divison 1 går inte att gemföra.. alltid kul att höra sånt. att det uppskattas när man sliter varg.

Men om nån annan kunde göra det med så vore det bra annars så orkar inte den här vargen mycke längre till.
Känner mig utmattad varje dag efter jobbet .Förut var det kul att åka till jobbet nu känns det nästan som en pina men ändå går jag in för att göra ett bra jobb. inte för att va självgod men önska det fanns mer som mig själv.

Saknar g som fan med känner mig lite deppad. Nu vill man varken åka hem eller till jobbet fundera på att stanna halvägs och se om det känns bättre?

Snart är det flytt med kommer att bli knappert nåra månader framöver det ser ja inte fram i mot heller. men ska bli skönt att få flytta till nytt .kommer inte sakna denna lägenheten !

Sen är ja trött på allt skit snack på jobbet verkar fan som om att folk åker ditt att snacka skit om folk.. Men vad har du gjort på jobbet i dag då jo vi snacka skit om alla.VILL NI SNACKA SÅ FINNS DET TELEFON PÅ FRITIDEN .är man på jobbet ska man fan jobba med inte konstigt att det går dåligt jävla nötter . hade ja vart chef hade ja fan sparka hälften!

Hade ja fått tag i ett bättre jobb med mer betalt hade ja tagit det direkt!
Kanske nån som vill anställa mig ?

Nej nu ska ja försöka sova lite svårt utan g och kotten vill ha hem dom DOM ÄR MINA!. Kom hem snart älskar er !

Nu skiter ja i detta natti sov gott. jobb i morn:(


Work

Ja då var det dags igen för att jobba blir lite extrapass den veckan sluta 21:00 och nu ska ja börja jobba 00:30 Till 07:00. sen upp igen vid 13:00 och börja jobba vid 15:00 till 22:00 sen är det helg för mig.

Var ett tag sen ja skrev har inte haft lust till det. ja mycket har hänt snart är det flytt med den 6 dec G var inne på ultra ljud för första gången såg jätte bra ut sa dom L var med henne ja jobba som vanligt men nästa gång är dady där :D..

G hade visst döpt barnet Kotten gustafsson heter den visst hehehe än så länge :)

Ja ändring på tider har det inte hänt nått med än får se om det blir nått lovas och lovas bara !

G ska i väg till barnmorskan i morgon och prata lite !.

Sj så hoppas ja på att få sova lite innan ja börjar jobba igen kommer va trött har inte sovit sen i går!.

ja livet ska inte vara lätt då är det inte värt att leva.

Ja ska bli pappa igen tanken först var VA NEJ! men nu har det släpt känns bra just nu !

Men en sak ja inte saknar av detta är det att det ska grinas för minsta lilla och ätas i sängen o nej inte i gustafsson säng där ska de ske två saker och en av dom är inte att äta ...

Men nu ska ja drå mitt åk kommer strax... älskar dig gabbi!

Tisdag

Japp då var det tisdag och första jobb dagen. Lillan blev sjuk i söndags morgon 05:00 nått  sånt då spyde hon tre gånger jätte mysigt men det var bara upp och ta hand om henne :D . var rätt mysigt fast spyan Lillan somna igen vid 12 tiden.
Då hade hon fått i sig lite vatten och fil.. Hon fick inte upp nått mer då iallafall.

Då var det bara att ringa E mamman till Lillan efter som hon har diabetes så är det farligt för henne att få hem en magsjuk unge då vara det bara att ringa jobbet och säga att man inte kommer in och ringa försäkringskassan och be dom skicka över lite papper!.

Men sen när det var gjort så somna pappa en stund jag var helt slut men det gick bra då hade lillan pigna till och G var vaken och lekte med henne :D.

Sen på kvällen blev det lite film och mys med G.. var inga fel!

Då var det måndag morgon lillan vakna upp pigg och glad som att magsjukan inte hade vart i där!

På eftermiddagen åkte G i väg till jobbet men kom hem lika fort då hade hon spyt på jobbet så det skicka dom hem henne. tredje gången på tre jobb försök hehe !. jaja men nu ska ja göra i ordning lillan hennes mor kommer snart

Älskar er :D


Lillan efter badet .. SJUK

ooooHH

Ja var ett tags sen ja skrev här .. Men det har sina orsaker men det kommer ja inte ta upp här!

Ja det har ju hänt en del under veckan!. ska kanske få ändrade arbestider till det bättre tycker ja själv iallafall.

Men det tycker ju inte alla i bohaget. Men ja vantrivs med dom arbetstiderna jag har nu känns som ja hellre går arbetslös,än att ja går kvar på dom länge till.

Blir inga katter heller som planerat . men det återkommer ja med senare. men nu är Tindra här igen så pappa är glad igen.

I går var det alfons åberg och tummelisa innan damen somna som en stock. var trevligt att få henne att lyssna på lite sagor det har vart lite svårt eftersom hon inte har vart så intresserad av det förut. Men nu lyssna hon och somna nästan hehe.. eller så var hon trött på att höra pappa läsa för henne. har kanske den tendensen på folk eller inte ..

Ja i går var sista natten för tillfälle vet ju inte när det blir nästa gång var glad på jobbet hela natten. brukar inte vara det så ofta men men .

Var säkert nått mer ja skulle skriva men det blev tomt här inne nu så ja får återkomma med det..

Älskar dig Tindra och Gabrielle! +Liten


RSS 2.0