Lördag

Japp nu sitter man här igen. i tisdags åkte min kära sambo och min son till stockholm för att få vara med släkten och vännerna där så då blev en annan gräsänkling i två veckor nu .

Saknar dom grymt mycket lite jobbigt i bland men det går det med . lite tråkigt att inte ha nån hemma som man kan mysa och pussa lite på. men fick se dom lite i går innan dom somna gillar kameramobiler just nu lille man var så pigg och alert när pappa prata lite med han och gabrielle var vackrare än någonsin.

och i dag blir det kristinehamn crusingen med broder och mer folk ska bli gött att få komma ut lite med var ett tag sen nu.

Och så var jag och svensson och fiska i torsdag i även och en guppig tur ut på vänern fick med en röding så var rätt så lyckat var bra länge sen det med. hel underbart att bara få fiska lite och koppla av glöma jobbet och alla problem för nåra timmar.

ja och vad gör jag uppe nu? ja det vet ja inte själv gick och la mig innan tio och hade världen huvevärk men sen ringde hjärtat då släppte det efter en stund . då var man lite piggare och så vart det tvn en stund sen runt halvtvå ringer svensson och är sugen på kaffe då är det bara att slänga på en kanna kaffe fan man har ju öppet dygnetrunt här hehe.

Lilleman växer så det knakar och verkar må bra saknar pappa lite kanske för pappa saknar lilleman .

Nu vart det inget mer saknar dig gumma älskar dig över allt annat du är mitt allt . Mitt hjärta tillhör dig kyssa och gonatt

THOR

Nu har Thor kommit till världen sex veckor för tidig. Det vart ett akut kejsarsnitt. Allt gick så fort åkte in till sjukhuset lite innan tre då Gabrielle hade feberfrosa och hade haft lite ont i magen nån dag innan med.

Dom trodde att hon hade magsjukan när vi ringde in till förlossningen. men så vart det inte så då ringde jag peter men han sov så då fick giia ringa malin som fick ruska lite på peter så han kom som missil från skoghall den bilen var inte milt körd hehe.  han var där inom tio minuter efter vi hade ringt. och då ambulansföraren peter hade släppt av oss så hamna vi på ett rum för infektsion. sen satte dom en massa sladdar på gabrilles mage och sen 7 timmar senare så sa dom att han var tvungen att komma ut för dom visste inte vad länge han kunde vara i magen och klara sig och efter en stund övertalning från mig och svärmor mest svärmor så åkte vi ner till för ett akut kejsarsnitt.

Det var en jobbig tid precis innan kejsarsnittet men är så stolt över min älskling hur rädd hon än var så fixa hon det .

Giia ville att jag skulle vara hos henne när hon sövdes ner men dom försökte skicka ut mig innan hon var sövd men icke var där tills min älskling somna sen när törnrosa hade somnat skicka dom in mig i ett annat rum där thor skulle komma in och vips så var han ute efter fem minuter min lilla kämpe.

kom en tår när jag fick se min son vackrare pojke finns det inte .

Och nu var han ute då var det en snabb rush upp till tian för att koppla i han i alla sladdar dom hade och slangar.
Efter en stund när jag såg att allt var bra med han ringde dom från uppvak då hade min älskling vakna upp :D

Då jag kom ner till henne så var hon hög som ett hus på alla droger dom hade slängt i henne .
Men hon var så go och mysig när hon låg där HÖG som ett hus hehe.
Och medans vi små pratar lite så tittar hon på fingret som det sitter en syremätare på och höjer armen och säger ET PHONE HOME och små fnissar . då står man där och undrar vart en annan kan få tag i det dom hade gett henne.

Och nu tre veckor senare så är vi hemma . och allt har gått bra och fort fram . har mycket att skriva om tiden på sjukhuset men det tar jag nån annan dag . Lägger in lite bilder på min Guldklimp

Älskar dig och Thor så mycket. är så stolt över dig (L)



RSS 2.0