Fredag

Ja då var det f dagen hela långa dagen. hade ingen lust att jobba alls i dag vakna upp i natt när G väkte mig och visst var han tok snorig!. trodde ja skulle gå under men men det var bara upp duscha och klä på sig pussa G gonatt och dra i väg!

Väl framme och snorrigare än när ja drog hemmifrån så var det bara att dra kortet och välkommna arbetsnattenspass välkommen. när när man hade bytt om och skulle antasta kaffe maskinen lite så smaka kaffet sämre än någonsin. var ungefär som att hälla ut vatten på asfalt  och sen försöka slicka upp det :(...

Nu var jag helt plötsigt ute på terminal golvet och får den goda nyheten att en av dom större bilarna är sena:(..
MMM tänkte ja snart är det helg om 8timmar.

Och nu är vi 5 timmar in på passet och då ringer G och säger att vi fick lägenheten. Var det första pluset på hela dagen!

Sen hem och precis när man var hemma så kom morsan utan förvarning. Ja då tänkte då får du köra mig till affären så ja får köpa lite presenter till brorsbarnen båda har ju kalas i morgon först till Jimmy vid 12 sen till Tommy vid 17 sen hem och får andas ut . just det lillan kommer i dag om hen och enhalvtimme har längtat efter min lilla skit hela veckan.

Hon kommer nog uppkatta lite kalas under helgen  medans pappa blir snorigare men ska inte klaga såg en bild på en kille som hade åkt 120 km med båt och krocka sen flygit ur båten och spetsats på en träpåle typ fem tum..  gissa vart den träffa först?.. just det där ingen kille nånsin vill ha ett finger tempmätare eller annat och absolut inte den tråpåle på fem tum men den gick ut genom magen var inte en vacker syn vill ja lova!

Men nu glömmer vi det !. hellre en rövare i polen en  än polare i röven..

Trötter

Då var det dags att strax dra till jobbet som jag har längtat efter så :P. Sova blev det inte mycket med G drömde visst en mardröm så ja fick mot min vija va vaken lite och hålla om henne .

Sen när man säger gumman ja måste sova lite ska upp och jobba ju! då får man blicken från G. som om man inte brydde sig om henne då får man dåligt samvete med om man inte gör som hon vill. Trodde det bara var hundar och katter och barn som hade den blicken men OJ vad fel jag hade . G brukar få sin vilja i genom oftas .inte alltid. Men den striden vinner ja inte många gånger G är bra envis. Men det är ju en del av hennes skarm haha...

Men nu sitter man ju här och ska fatta ork och lust att åka iväg till jobbet när man hellre hade vart inne i sovrummet och sovit en stund till . men kanske är lika bra hade nog inte fått sova förns G hade somnat i ens famn..

Men nu drar ja hade gött .. saknar dig redan Gumman Puss

sov sött den bilden kommer ja få skit för :D


Dags nu!

Ja då var det kanske dags att skriva nåra rader på den blogg ja aldrig skulle skaffa!:P

Ja i går var jag och tindra på bio och såg mamma mu och kråkan. det gick över förväntan tindra satt nästa ner hela filmen var ett par gånger hon ville gå upp ur stolen men sen fick man muta henne med lite godis så gick det kanon hehe!

Hon tyckte nog om filmen vad ja tyckte om den ska vi låta vara osagt. sen när vi kom hem så låg G och sov vad hon tyckte om våran hemkomst vet vi inte såg ut som ett lik när hon väl hade tagit mod ork och vilja att gå upp!.

Sen åkte G i väg och jobba . Då gick jag och T iväg till S och M och lekte verka vara ett bra beslut enligt mig T somna som en stock efter pizza och mycket härj med M.

Sen skulle ju en annan bara titta lite på tv och lugna ner sig och vänta på att G skulle komma hem så man fick mysa lite.
Men mot min  förvåning så slockna ja som en stock med.

Sen ett par timmar senare när G kom hem så sov ja så skönt , Men enligt G så var det inte direkt aktuellt . För hon hade saknat mig hela dagen och ville mysa men det blev det ju inget med för en annan orka knappt in till sovrummet!

och i dag så vakna ja vid 07:00 igen orka inte ligga kvar i sängen så gick upp och plocka lite och tog mig en svårskalad apelsin :( . var inte värt det i slutändan men men ... sen vakna T och ville upp . Så då passa vi på att väcka G med Med smågrodorna;D det gilla G . INTE . Men nu ska vi leka med S och M, sen blir det kaffe med S. Hade gött just det hitta tindra i leksaklådan förut :D

Inlägg

HMM

RSS 2.0