En morgon med Monstret

Då har man vaknat upp för sista gången detta året med. Ja och jag har min son och tacka för det. gillar när han väcker mig haha.

Vart vaken en stund nu men man har försökt få vila lite medans lilleman varit vaken.

Vi kolla på tv en stund och då nicka pappa till lite och det märkte ju han då vart det aaaaAAAAaaAAaAAaaaaaaAAAAhHAHHAHAHAHAAAaAAA och då var man vaken igen haha blev så ett par gånger när han såg att mina ögonlock föll ner hela tiden men nu har han fått fart på mig ska städa lite och pyssla innan Gumman vaknar upp!

Monstert är ju inte giia nu då eller det beror på vilket humör hon är på när hon vaknar:P.

Ja då är det ett nytt år snart igen då inget nytt med det livet går vidare .

Och hocky är det i kväll med så det blir det att se innan tolvslaget . är ju jvm sverige mot finland . hoppas ju på att sverige krossar dom totalt när det gick så bra på ryssarna

Och slänger upp ett par bilder på ungarna med Lukas med på ett hörn en kall vinterlekdag.

Och tindra kommer nästa Torsdag med :D

Nej nu ska göra lite nytta hade och dricka kaffe:d









Bio och snö

Ja då har man vart och kolla på alvin och gänget 2 med lillan den var rätt så bra för en barn film men kanske lite för lång för lillan men det gick jätte bra när hon hade popcorn och dricka hehe.

Fick biljetterna av mina goa sambo så ja och tindra skulle få lite ensamtid  och det var jätte skönt att får umgås med dottern lite.

Sen gick ja hem från bion var skönt att få gå lite men det snöa ju en del med. men det gjorde inget.

Och nu har man kollat på sagan om ringen den tredje filmen men sambon var trevligt förutom reklamen då jävulen kom fram i henne så hon skulle jävlas en hel del. så nu har ja ont i bröstet och benen och nått bitmärke nånstans.

Se om  man ska ge sig ut på stan i morgon och köpa nått trevligt till Gumman det förskännar hon ..

Barnen fick många klappar med och vara nöjda men Thor gilla julpappret mest alla dessa glada färger hehe ..

Tänk om nån annan skulle vara så lätt road fast då skulle man bli inlåst med en älskar mig själv tröja .

Men nu har ja inget mer att skriva tackar för presenter.

Bye bye The Boss logging out

Tindra

Och i dag kommer Tindrisen den lilla kometen saknat henne :D

Just det

Måste be tommy och ändra min blogg bor inte stockholm längre så ser du detta så fixa

HMMM

Ja nu sitter man vaken för att man gick och la sig för tidigt men var så jävla trött. så då tänkte man skriva lite här var ett tag sen sist nu. vart mycket gnäll över att ja inte skriver  nått :P

Ja mycket har hänt . är tillbaka i karlstad igen trivdes inte i stockholm alls.

Så nu bor ja och min älskling och junior i en trea på bellevue och jag trivs bra synd att man inte har ett jobb nu bara vill har nått att göra på dagarna.

Det är skönt att få träffa min älskade dotter med har saknat henne så mycket när ja bode i stockholm träffades bara en gång i månaden klarar inte riktigt av det.

Vet inte vad ja ska skriva heller. Jo det är inte så mycket som är nytt . som vanligt och nu när man på bellevue igen så har man tommy springande här igen om han inte är med frugan hans haha .

Har fått tillbaka meduza med min goa boa. så det blir lite mer ormar längre framöver har lite planer på att bygga egna terrarium med Gabrielle.

Hon har vart intresserad av det så  hon ska få vara med på ett hörn och så ville hon ha egen orm som ja kommer få ta hand om hmmmm varför ha en orm då? ja men som sagt man går inte mot regeringen själv .

Ja Thor han växer och blir större händer nått nytt med han varje dag alltid nån ny grej han dolar med. nu har han nån grej med tungan som alltid ska visas hela tiden .

Och så ska ja skriva att ja älskar min sambo annar blir det livat   ÄLSKAR DIG GABRIELLE :D

vad händer annars då?`ja inte mycket ska fixa lite med papper om arbetsförmedlingen och sånt töll .


Älskar min familj

Nej nu blir det natten. Stor ide och skriva när typ två läser detta jaja


RSS 2.0